Razkrito

Iskal je psa, ko ga je našel, ni mogel verjeti očem!

Črni labradorec po imenu Bo ni samo najbolj prisrčen kuža, temveč tudi izjemen avanturist!

Čeprav se ga je njegova družina že navadila, je s svojo zadnjo dogodivščino dodobra prestrašil lastnike.

Bo se je namreč odločil izmuzniti iz hiše ter se odpravil pohajkovati po okolici, brez da bi jih pustil kakšno sporočilo. Ko je družina ugotovila, da psa ni nikjer, so se hitro organizirali iskalno akcijo za svojega navihanega prijatelja.

Laura Krier

“Iskali smo ga brez prestanka” je dejala Laura Krier za Dodo. Dan po izginotju je Krierjeva slišala, da so psa, ki se ujema z Bo-jevim opisom, opazili na polju, ki je od njihove hiše oddaljeno le 10 kilometrov.

Laurin mož Kyle se je zato nemudoma pognal v svoje vozilo in hitro lociral izgubljenega ljubljenčka – skupaj z dvema izjemno nepričakovanima prijateljema!

Laura Krier
Laura Krier

Oglejte si video, kako so pritekli k Kyle-ovemu vozilu:

Nova prijatelja sta bila sosedova pes in koza, ki sta se očitno odločila, da se skupaj z Bo-jem podajo na avanturo, nato pa so se prijazno zahvalili za ponujeni prevoz!

Laura Krier
Laura Krier

“Težko je reči kateri izmed trojice je krivec za njihovo dogodivščino, vemo le, da so jo vsi trije ucvrli od doma” je dejala soseda Shawna Huggans, lastnica koze in drugega psa, “Ena stvar pa je gotova, so nerazdružljivi prijatelji!”

Laura Krier

POznate kakšno podobno zgodbo z izgubljenimi ljubljenčki?

Dodaj komentar