Razkrito

Moral bi odpustiti celo ekipo, on pa je storil to!

Kolikokrat v življenju se vam je zgodilo, da je bil vaš šef popoln bedak? Nekateri ljudje preprosto niso iz pravega testa za vodenje in ko dobijo v roke le malce moči postanejo popolnoma neznosni!

Na našo srečo pa obstajajo tudi šefi, ki so človeški in razumevajoči. Preberite si zgodbo o enem izmed takšnih šefov, ki se je pojavila na družabnem omrežju Reddit, kjer so se pogovarjali o najboljših zgodbah kako so posamezni uporabniki dali odpoved.

Vir: Reddit

“Moral sem odpustiti celotno osebje (in sebe) v roku osmih ur.

Bil sem projektni vodja na državnem projektu (pisarniško delo). Ob našem rednem pregledu v četrtek, so mi oznanili da ne bodo podaljšali naše pogodbe in da je petek naš zadnji dan.”

Vir: Reddit

“Takoj zjutraj sem celotno ekipo poklical v sejno sobo in jim povedal, da smo vsi ostali brez služb in da je danes naš zadnji dan.

Vsem sem rekel, da naj mi pošljejo svoje življenjepise, nato pa smo jih prikazali na projektorju in s skupnimi močmi izboljšali življenjepis vsakega zaposlenega.”

Zgodba pa še ni končana, odlični šef je za ekipo naredil še sledeče:

“Naročil sem pice in celotni ekipi kupil poslovilno pijačo v sosednjem baru. Večina zaposlenih je imela nove službe do konca naslednjega tedna.”

Kako pa mislite, da bi vaš šef odreagiral, če bi moral odpustiti celo ekipo?

Dodaj komentar