Razkrito

Jezus se je prikazal na nebu nad Italijo

Če obstaja ena stvar, ki jo zagotovo vemo o Jezusu, je to, da je več kot očitno resnično oboževal našo sosednjo državo, Italijo. Italija nudi dom papežu in kopici drugih zelo pomembnih stvari o njegovi personi. Med drugimi Vatikan, milanski Duomo in  Torino – vendar pa so te mogočne spomenike gradili celotno kopico let – Jezusov najnovejši nastop v Italiji pa je bil mnogo hitrejši. Nekateri namreč pravijo, da so ga videli v soncu, ki je viden iz mesta Agropoli.

Opažanja Jezusa so bila skozi zgodovino zelo pogosta, morda ste ga videli v popečen kruhku, v oblaku ali celo na zadnji strani tovornjaka. Toda tokrat je pojavil tam, kjer ga pričakujemo. Na nebu.

Vir: Caters

Fotograf Alfredo, ki je napravil presenetljivi posnetek, je dejal:

Razgled me je očaral. Slik ne delim pogosto na družabnih medijih, toda ko sem jo videl, sem takoj začutil, da si želim, da bi ga drugi videli, ker je bilo tako lepo.

Vir: Caters

Da bi bili pošteni do Alfreda, ki je poimenovan po zelo dobrih testeninah, je posnetek v resnici izjemno dobro izveden.

Povrh vsega pa moramo biti pravični, da ne glede na to, ali vidite sončne žarke, ki prihajajo z neba ali vidite Božjega sina, lahko priložite kateri koli pomen, zaradi katerega ste srečni. In vemo, da zdaj prav katoličani potrebujejo nekaj, da bi se počutili, kot da bo vse v redu.

Poleg tega je Jezus rekel: »Jaz sem luč sveta,« ali ne?

Vir: Caters

Dodaj komentar