Razkrito

Res ni enostavno biti starš…

Če je kdo kdaj rekel, da je enostavno biti starš… se je neznansko motil.

Vsakodnevnim izzivom ob sledenju njihovim podvigom, združeno z (ne)uspešnimi poskusi, da jih držite pod kontrolo lahko parira le ljubezen s katero jih vzgajate.

Vendar pa verjetno ni starša, ki se ne bi vsaj enkrat vprašal, kaj za vraga se sploh grem, ko se otrok ponovno odloči za histerični izpad v javnosti. Če se za otroke še niste odločili, vas bodo sledeči prikazi le še dodatno odvrnili.

1. Otroški odmaševalec stranišča

Četudi še ni uspel osvojiti kahlice, se je mali nadobudnež odločil, da bo strokovnjak za odmaševanje stranišč… Vsaj dokler se mu naprava ni prilepila na obraz…

2. Ko ne dobijo želenih sladkarij

Ni bolj ponosnega trenutka za starše, kot ko se otrok ob čvrstem odgovoru »NE«, za novo kopico sladkarij, vrže ob tla in začne vreščati na ves glas. Niti. Enega. Bolj. Ponosnega. Trenutka.

3. Tukaj bo čisto vredu, rajši v WC kot pod tuš!

Kdo bi si mislil, otroci so dovolj majhni da pašejo v straniščno školjko. Mala deklica se je odločila, da je to najbolj prijeten del kopalnice à ob prošnji, da zleze iz stranišča v tuš kabino, pa je naredila takšen obraz.

4. Ne bom več hodil, čas je za spanje

Hoja je dobra za vaše telo, vendar pa se je malčki hitro naveličajo. Tudi, če mu mama obljubi, da bodo šli v park, ne bo imel energije za gugalnice. Zato je kratek počitek na pločniku odlična rešitev!

5. Premakni se kuža

Verjetno tudi sami veste kako je, ko se vam domači ljubljenček mota med nogami. To je iz prve roke spoznal tudi mladenič, ki je poskušal premakniti stol ravno tja kjer je že ležal njihov kuža. Očitno je, da se ne bo pustil motiti, tudi če bo mini človek doživel napad histerije.

6. Otroka na povodec?

Razumemo, da otroci divjajo. Ampak mislimo, da se temu malčku povodec, ki so ga še pred dobro uro uporabljali za Fifija, ne zdi najbolj hvaležna izbira. Zato se je odločil, da se preprosto igra mrtvega sredi letališča.

7. Zakaj piješ moje pivo?!

Ko ste že ravno mislili, da je vaša miniaturna kopija zaspala in da lahko v miru odprete hladno pivo ter razmislite o svojih življenjskih odločitvah, vas hitro preseneti kruta resničnost.

No, saj ni tako hudo, čez 20 let si bosta to pivo z veseljem delila!

Dodaj komentar