Razkrito

Petek je dan za zadetek!

Je že čas za vikend? Običajno se petek zaključi s kakšnim pivom preveč in težko glavo v soboto zjutraj.. Te junaki pa so frazo »petek je dan za zadetek« vzeli preveč resno…

Kot z vsemi ostalimi »veščinami« so nekateri boljši od drugih. Na primer pri omedlevanju. Ali pa pri pitju nenavadnih količin opojnih pijač. Predstavljamo vam izbor zmagovalcev v kolikor bi popivanje bil olimpijski šport!

Čas za tuširanje… s pivom?!

Pintrest / xaxor

Ni boljšega načina za edinstveno sliko, kot s polnimi flašami piva… razen če se ena izmed njih vmes sprazni. Mislite, da je opazil?

Pravilo številka ena – Nikoli ne zaspite prvi

Pintrest / pics-site

V človeški naravi druženja obstaja mnogo nenapisanih pravil. Vendar pa se le eno pojavlja v vsaki družbi – ne zaspi prvi!

Vsakdo, ki je na zaspal na domači zabavi, je zjutraj nosil posledice. Kot na primer ta fant!

Tudi kos pice je lahko tako dober kot vzglavnik

Twitter / dailydawdle

Po težki noči žuranja s prijatelji najbolj paše kos pice ali burek pri bližnjem fastfood prodajalcu. Težava pa nastane, kadar zamenjate pico za Dormeo kar sredi ulice. Samo upamo lahko, da ni doma pojedla svojega vzglavnika!

Ravnotežje postane skrivnostna veščina

Pintrest / edgeilp

Ni brez razloga, da v Ameriki policisti zahtevajo, da hodite v ravno črti, ko sumijo da ste opiti. Ravnotežje je skrivnostna veščina že v treznem stanju, po kozarčku ali desetih preveč, pa postane ravnotežje dosegljivo le izbrancem!

Straniščna masaža lasišča

Pintrest / Booze Tales

Obstaja mnogo stopenj opitosti, vendar pa je straniščna masaža lasišča ena izmed najhujših. Ko se zaradi neugodne kombinacije izbranih pijač obrne želodec, vas lahko pred naslednjo točko lahko reši le takšen manever.

Človekov najboljši prijatelj

Twitter / @chadneidt

Pes je človekov najboljši prijatelj! Vendar pa imajo psi še eno, zelo pogosto spregledano, kvaliteto. Za vami lahko tudi pospravijo, saj ne diskriminirajo med lastno hrano in vašim vznemirjenim želodcem.

Popolnoma logična pot domov

Imgur / SymbiotePhoto

Ko popijete kakšen kozarček preveč, se pogosto zgodi, da se možgani odločijo, da morajo hoditi. In to kamorkoli.

Ali je že kdo odkril kakšni so znanstveni razlogi za to nenasitno potrebo po hoji?

Žurka, da te sezuje!

Twitter / @lessons_learnt

Upamo si trditi, da je to verjetno zmagovalec naše ekipe. Nič hudega, če zaspite, ali pa prehodite nekaj ulic sredi noči, vendar da pa sredi ceste pozabite nogo, to pa se šteje pod rekord!

Kaj pa je najbolj bizarna stvar, ki se je vam dogodila na petkov večer?

Dodaj komentar